vrijdag 27 april 2018

Jouw lot 
Het koude ijzer doet me huiveren, ook al is de avondlucht nog zwoel van de zon die bijna onder gaat. Het is eigenlijk ook lekker op mijn bezwete huid, die koelte. Voorzichtig druk ik mijn lippen er even op. 

 
JOUW LOT: Eva van het Strand 

 
Zoals je weet, raak ik verrukt zodra het zilte vocht zich mengt met de zoetheid binnen mij. De zoetheid, oftewel het zoete vocht in mij. die combinatie zorgt ervoor dat ik mijn gretigheid  niet langer kan verstoppen. Die geur, die smaak, is zo dierlijk en maakt dat ook in mij wakker. Ik slurp het het liefst op. En dat is precies wat ik net deed. 


Mijn zoete vocht proef ik op jouw lippen, op jouw mond en verder op jouw lijf. Ik ruik, snuffel, lik en proef van ons. Om daarna op je te klimmen en nog een keer je sterke mannelijkheid heel diep in me te voelen. Het verrast je, zie ik. Mijn langzame tempo bevalt je meer dan uitstekend, is te lezen uit je ogen. En dat is voor mij het teken om plagend het tempo te verhogen. Mijn borsten schuiven over jouw borstkas om vervolgens los te hangen boven je hoofd. Ik zie je kijken en ik sluit mijn ogen. Jouw handen pakken m'n borsten en even later mijn heupen en de rest is history. Doorgaan Eef, en verder en dieper en intenser. Mijn schorre stem is nauwelijks hoorbaan en amper te verstaan. Toch versta jij mij zonder mijn woorden. En hoor jij me geluidloos zeggen dat ik jouw lot ben. XXX 


Eva van het Strand

Geen opmerkingen:

Een reactie posten