zaterdag 19 maart 2016

Jouw sterretje


Ik maak je niet wakker, maar ik laat je slapen. Je zult wel moe zijn van alle arbeid, bedenk ik met een twinkeling in m'n ogen. Want je schonk me vanavond niet één, niet twee maar drie orgasmen. Tussen m'n squirten door.
Je ligt te slapen. In het halfdonker zie ik dat je op je linkerzij ligt. Je been opgetrokken en je arm boven je hoofd. Zodra je m'n kusjes voelt op je rug, schouders en bovenarm, kreun je zachtjes.
Ik vlij mijn lichaam tegen het jouwe aan en volg met m'n wijsvinger de contouren van je bovenlichaam. Je ademt intensiever zodra ik bij je buik kom. Kleine cirkeltjes rond je navel. Plagend. Daarna iets afzakken. Daar waar jouw lichaam alert en wakker is. 
Het zoute zweet zit nog op je lijf en het smaakt heerlijk. Met m'n mond verken ik je klammige bovenlijf en m'n lippen stippelen de weg naar beneden uit. Ondertussen lig je op je rug en bedenk ik dat je waarschijnlijk wel wakker bent. Maar ik zwijg met een subtiele glimlach op m'n gezicht. Via je buik naar jouw inmiddels zeer actief mannelijk centrum. Hard en groot. Voor mij is er geen weg terug, want ik verlang vurig naar jouw ontladen.
De eerste keer neem ik je subtiel in m'n mond. M'n tong verkent plagerig dat wat ze voelt. Je kreunt. 
Na een korte pauze glijd je strak tussen de volle lippen van m'n mond naar binnen. Langzaam voor nu. Je gromt. 
Even later laat ik je m'n blonde, lange haren vastpakken om je haarscherp te laten zien hoe ik je voor de derde keer naar binnen laat komen. Je glijdt diep mijn keeltje in en jouw adem stokt. Je smaakt verrukkelijk naar jou en mij samen en die smaak wekt mijn lust nog meer op. Het tempo dat je woordeloos van me vraagt, volg ik maar al te graag. Intensief, sensueel en toegewijd. 
Niet lang daarna spuit je me onder; met al je kracht komt het warme zaad terecht op m'n zwetende lichaam. Jouw zaad vermengt zich onder andere met het zilte en zoete vocht tussen m'n benen, om vervolgens via m'n billen weer naar beneden te druppen. En zie ik nog net jouw grijnzende blik bij het aanzicht van mijn plakkerige bilpartij. 'Jouw sterretje': Eva van het Strand

'Ik ben jouw sterretje, schat,' hoor ik mezelf met een schorre stem fluisteren. 'Jouw sterretje'.XXXEva van het Strand 2 opmerkingen:

  1. Stars and stripes......

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve lezer of lezeres,

    Bijzonder, je woorden... Het vervolg op dit verhaal zie ik vrijwel direct op m'n netvlies. Gehuld in slechts de Amerikaanse vlag, met m'n blonde haren als sieraad op mijn schouders. Who knows?

    Lieve groet, Eva

    BeantwoordenVerwijderen