zaterdag 29 augustus 2015

Dierlijk verlangen


Mag ik je waarschuwen? Waarschijnlijk is het wel zo menselijk om dat te doen. Als ik met al mijn dierlijke instincten jouw huis weer binnenstap. Zwijgend, twinkelend en met een big smile op mijn gezicht. Wat er dan gebeurt? Ik zie het al op m'n netvlies.Mijn schoenen zal ik uitdoen. En in de badkamer nog even een laatste bodycheck. Wat mascara op, m'n haren in een klein staartje en grote oorbellen in m'n oren. Vleugje parfum en terug naar beneden. Terug naar jou. De gordijnen heb je al gesloten. Kaarsen branden en muziek is hoorbaar op de achtergrond. De deurbel staat uit. En de sleutel zit in het slot. Geen onverwachtse gasten. Je hebt een drankje voor me ingeschonken, maar het krijgt m'n aandacht niet. Mijn aandacht is voor jou.Ik kijk je aan en jij kijkt vragend terug. Mijn laatste stappen naar jou. Je pakt mijn hand en ik klim simpelweg op je schoot. M'n gezicht naar het jouwe gericht. Aan elke kant een been. Ik wil je zo ontstellend graag voelen. Op me en in me. Dierlijk, ik weet het, maar het is haast niet te onderdrukken.  Mijn rok laat zich simpel omhoog schuiven en ogenblikkelijk focussen jouw ogen op mijn naaktheid dat zichtbaar wordt. Je handen pakken m'n dijen vast en helpen me stevig op je te zitten. Als vanzelf, als vanzelf glijd je zo naar binnen bij me. Diep in me.


Het zwarte shirtje en BH trek ik uit en zie je ademloos kijken naar m'n volle en druppelvormige borsten die ritmisch meebewegen zodra we het tempo langzaam opvoeren. Mijn hoofd iets boven je; ze ketsen iedere keer tegen je gezicht aan. Plagend. Je handen houden m'n vrouwelijke heupen en stevige achterwerk goed vast en op jouw beurt trigger je me met je nagels die tergend langzaam hun weg vinden over m'n rug. Prikkelend. Want je weet dat ik doorga.  


Het dierlijk verlangen is groot. Groot bij mij en groot bij jou. Zo groot als jij bent in mij. Spectaculair, spuitend en spetterend. Jouw zaad spuit en spat over mij heen; ik smeer het uit over m'n bezwete lijf. En lik mijn vingers er bij af. Het smaakt heerlijk, die dierlijke verlangens van ons. 


Tot dan. Kus, Eva
2 opmerkingen:

  1. Als de muren toch eens konden praten dear Eva......

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als de muren konden praten, dan hadden ze een verrukkelijk gezang laten horen. Een gepassioneerde uiting en combinatie van liefde en dierlijke verlangens. Dat denk ik...

    BeantwoordenVerwijderen