maandag 25 mei 2015

Ik heb je liefIk spring van bergen en schuil in dalen. Klim in windmolens en schop tegen stenen. Brul als het nodig is. Vecht als een man als het moet. 


Jij en ik? Ik verlang naar je. Want ik rek en strek m'n lichaam om je binnen te laten. Warm haar op. Laat je haar ontdekken en veroveren. Tot ik me overgeef en jij en ik tegen onze grenzen aan bonken. Die lekkere grenzen. Verzuipen in elkaar, vastklampend en verlangend. Naar die samensmelting, in welke vorm dan ook. Zweet, vocht en sappen. En daarnaast? Heb ik je lief, ongelooflijk lief.
Laat ik je binnen in m'n geest en m'n gedachten. Mijn zoete en mijn duistere en donkere gedachten. Fluister ik woordjes in je oor tot je in slaap valt. Kriebel je nek als je onrustig droomt. Streel en speel met je naakte lijf. Tot we eindelijk genoeg hebben. Voor eventjes. Voor die nacht.Het achterlijke is alleen dat het me soms bang maakt. Een woord dat eigenlijk niet in m'n vocabulaire voorkomt. Onze liefde maakt me sterk en kwetsbaar tegelijk. Ik wil je niet kwijt, m'n liefste; dat is wat ik je vertellen wil. Reikhalzend naar je uitkijkend, geef ik je graag datgene wat in mijn vermogen ligt. Ieder mogelijk moment. Ik heb je lief, ongelooflijk lief. Voel je dat?


XXX Eva van het Strand


2 opmerkingen:

  1. Ik heb jou ook meer dan lief.....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een subliem gevoel, lieve lezer of lezeres, dat je de boodschap uit mijn verhaal kunt filteren. En dank voor je openhartige opmerking. Love is all around us, you know...

    Lieve groet, Eva

    BeantwoordenVerwijderen