woensdag 1 april 2015

Yoko en John. En jij en ik.
Mijn zwart rode jasje knoop ik goed dicht en mijn shawl draai ik twee keer om mijn blote hals en schouders. Eenmaal de trein uitgestapt, slaat de kou me frontaal om m'n oren en in m'n gezicht. In m'n eentje is het kouder, regent het harder en stormt het aanzienlijk heftiger. Zo voelt het althans. Of beeld ik het me in? Ik mis jou en jouw lichaam nu al en dat zal de reden zijn dat de kou me laat huiveren.   

Tien van onze veertien uren samen verbleven we vannacht en vanmorgen op één plek. En wel in jouw bed. Dat grote, zachte,  uitnodigende bed streelde, liefkoosde en plaagde mijn naakte huid en lichaam. Net als jouw lippen, mond, tong, vingertoppen, handen, jouw groot mannelijk lid en de rest van je lichaam. Plagen. 
Vannacht wist ik het zeker; het orgasme dat je me zou bezorgen, zou ik amper overleven. Allemachtig, wat had ik je gemist. Inclusief je lijf, je handen en strelingen; kortom het vrijen met jou. M'n ietwat bezwete lichaam gaf allerlei signalen dat ik me mocht voorbereiden. Als een lawine zou ze me verwoesten, verpletteren. Ze zou me oppakken, meesleuren in golven van genot en me vervolgens ergens te pletter laten vallen. Om me verbijsterd achter te laten. Mijn veronderstelling klopte; je schonk me een hoogtepunt dat door m'n lijf heen denderde en raasde als nooit tevoren. Jij genoot van mijn overduidelijke genot en streelde me net zolang tot ik voldaan en gelukzalig in slaap viel.
Vanmorgen vroeg ontwaakten we na een korte nacht. Gedurende de nacht had je veel tegen me aan gelegen en hield je m'n volle borst in je hand vast. Slaperig begon ik je te strelen en jij mij. Ons liefdesspel begon opnieuw; jouw lichaam haakte in het mijne. De pure en opwindende ochtendgeuren van onze lichamen versterkten die vurige wens elkaars genot te testen. Mijn borsten reageerden sterk zodra je ze tussen je vingertoppen vasthield en mijn honger naar jou nam toe. Urenlang hebben we gespeeld met elkaar. Intermezzo's, omwegen en adempauzes zorgden voor verschillende adembenemende climaxen. Die werden veroorzaakt door een gruwelijk lekkere combinatie van onze bezwete en bereidwillige lichamen, onze verlangens en begeerte. Ingrediënten om van te watertanden. Gulzig heb ik jouw gift bewerkstelligd, geproefd en doorgeslikt. En likte uiteindelijk mijn lippen af.

Yoko Ono en John LennonJouw bed, whiskey, kaarsen, koffie, zelfgebakken cake en een sigaret. Jij en ik in dat grote bed. De dag ging aan ons voorbij, de wereld ging aan ons voorbij. Net als bij Yoko Ono en John Lennon destijds. Peace at heart.  Eva van het Strand 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten