donderdag 23 april 2015

Vijf stralen van genotMijn stevige en superzachte dijen duwde je uit elkaar. Er was niet veel kracht voor nodig, want ons einddoel was hetzelfde. Dacht ik.Het waren geen woorden die uit mijn keel kwamen. Het was geen gekreun en geen gegrom en eigenlijk zou ik het niet kunnen omschrijven. Mijn keel maakte een geluid dat jou de bevestiging gaf dat ik het wilde. Dat ik jou wilde. Ik wilde dat je me nam. Op welke manier dan ook. Mijn vurige verlangen stond met koeienletters op mijn voorhoofd geschreven. En m'n keel maakte dat oergeluid. Mijn handen pakten jouw handen en brachten ze naar de binnenkant van m'n dijen. 'Alsjeblieft, help me', fluisterde ik schor. Grijnzend streelde je me; net zolang tot ik smeekte om meer actie. Plagend hielp je me met je tong, mond en je vaardige handen. Daar waar het vochtig en heet was. 'Kom voor me klaar, Eef...', sprak je hees. Mijn volledige overgave aan jou volgde en ik ging op de lekkerste denkbare manier ten onder in het genot dat je me schonk. Puur genot. Want het meest vrouwelijke plekje van m'n romige lichaam wilde exploderen. Schokkend, trillend en spuitend deed ik wat je vroeg. En jij hielp me al te graag de golf van meerdere orgasmes op te vangen.Langzaam liet je me terugkomen op aarde, sidderend van genot. 
Ik had niet helemaal door dat jij ondertussen op je knieën voor me zat. Groot en hard was hij, dat zag ik. Vol van verlangen pakte ik hem vast en begeleidde hem mijn lichaam binnen. Iets wat jij en ik wilden. Diep. Diep. Je drong diep mijn lichaam binnen. Vulde steeds meer m'n vochtige en hete centrum op. En je voerde het tempo op, tot je hem eruit haalde en zelf je harde mannelijkheid bewerkte. Ritmisch en opzwepend. Ademloos keek ik naar je, terwijl ik met één hand mijn volle borsten bij elkaar hield en met m'n tepels speelde. Je zag het en je ogen werden nog zwarter dan ze al waren. M'n andere hand lag op jouw billen, meebewegend op 't ritme. 
Het duurde niet lang of je spoot me in vijf stralen onder. Vijf volle stralen mannelijk zaad. Warm en krachtig belandde het op mijn naakte lichaam. De eerste straal kwam vol in m'n gezicht, vervolgens op m'n nek, borsten en zachte buik. Ik likte m'n vingers af terwijl ik je zaad uitsmeerde over m'n lijf. Wat jouw laatste toegift bewerkstelligde. Vijf stralen en nog een beetje. Goddelijk. Verrukking. Genot. 
Vijf stralen van genot: Eva van het StrandP.s. De trein neemt me nu mee, maar brengt me ook weer bij je terug. Snel. XXX Eva van het Strand 


1 opmerking: