vrijdag 13 februari 2015

Tig smaken genot
'Vanmorgen was er weinig gelegenheid. Occupied. Maar onze gevoelens waren er niet minder om. Jouw rillen maakte het duidelijk. En jij las het uit mijn ogen. Ik wilde jou en jij mij.'

Mijn badkamer is gevuld met warme, vochtige lucht. De douche laat al een tijdje het water stromen en die hitte zorgt ervoor dat het als een sauna aanvoelt. Ik houd ervan. En ik stap onder de douche. Met het douchegordijn aan mijn linkerzijde en de tegelmuur aan de rechterzijde. Tig kleuren grijs om me heen. 


 Mijn druppelvormige en roomkleurige rechterborst ontvangt waterstralen door de houding die ik aanneem. Het voelt lekker en het water kietelt een beetje. Ze richt zich op en laat zich zien. Uitnodigend en gedurfd. Zodra mijn vingers haar beroeren, m'n tepel harder dan hard aanvoelt, is het mij duidelijk. 


Tig smaken genot: Eva van het Strand


Dromerig onder de waterstralen staan. Mijn gedachten gaan naar jou. Ondertussen spoel ik mijn haren uit en stromen de laatste restjes van jouw strelingen en liefkozingen mee met het water. Mijn hals, borsten en buik laat ik kennismaken met een geurend schuim wat me laat ontspannen. Nog meer dan ik al was. De foto van mijn rechterborst stuur ik naar jou door. Mijn telefoon gaat terug op de handdoek. Ben benieuwd naar je reactie op die plagerige foto. 

Wachtend op jouw berichtje mogen de waterstralen wederom m'n lijf prikkelen. Het water mag m'n vrouwelijk centrum schoonspoelen. Zeep mag weg, en de resten van het schuim. Och, wat kietelt dat heerlijk. Zie mij; genietend, dromerig en met mijn ogen dicht. Een raspend geluid klinkt uit m'n keel. Hoor je het? En zie je de tig smaken genot die ik proef? 

Hoe lang ik onder de douche gestaan heb, dat weet ik niet. De waterstralen uit de douchekop leken als vanzelf een ritme op te pakken, aangestuurd door mijn hand. Dat ene ritme wat lekker aanvoelde. Wat me beroerde. Een zucht ontsnapte uit m'n mond. Dromerig en langzaam voelde ik m'n orgasme binnen komen denderen. Ze rolde via m'n roodgelakte teennagels, m'n enkels, kuiten, bovenbenen en stevige dijen dat vrouwelijkste plekje van me binnen. Krachtig en intensief; ze liet me wankelen en snakken naar adem, daar onder die douche. En precies op datzelfde moment hoorde ik het geluidje van jouw bericht binnenkomen op m'n telefoon. Even later zag ik de tekst: 'Jammie Eef... wat ben je toch lekker dáár...'  

Mijn glimlach, mijn genot, mijn lijf. Zij zijn voor jou. XXX Eva van het Strand1 opmerking: