zaterdag 3 januari 2015

Mijn gloeiende lijfDe trein rijdt het station uit en neemt mij mee. Mijn lichaam althans. Mijn geliefkoosde lichaam heeft plaatsgenomen op een van de beschikbare plaatsen in de intercity die mij naar huis zal brengen. Mijn gedachten echter zijn niet mee. Mijn hart ook nog niet. Die treuzelen nog. Ze zwerven ergens tussen jouw huis en de trein. 

Mijn lijf gloeit. Gloeit na, beter gezegd. Vanmiddag nam ik fluisterend die grote woorden in mijn mond. Met alle gevolgen van dien. Want jouw bed lonkte, big time. Het grote matras, de zachte kussens en het dikke dekbed in die koele en donkere slaapkamer. Maar bovenal, jouw lichaam tegen de mijne. Voor de eerste keer in het echt. Naakt. Jouw warme en gespierde lichaam tegen mijn ronde en wellustige vrouwenlichaam aan. Dat wilde ik en jij ook. En zo belandden we in jouw bed. En al had ik het in mijn dromen al tig keer beleefd; het was lekkerder en spannender dan ik dacht. 

Bleu ben ik niet. Echter op het moment dat jouw handen mijn zachte huidje verkenden, m'n rondingen naliepen, m'n geheime plekjes verkenden en zich door mijn vrouwelijk centrum lieten verleiden om binnen te treden, was ik verkocht. Ademloos en met open ogen onderging ik ons. Instinctief volgde ik mijn hart, die me feilloos de weg wees. De reis naar het ultieme genot. 

Geleid door jouw handen vloeide mijn zoete, vrouwelijk vocht uit m'n lichaam. En proefde jij me voor de eerste keer. En tegelijkertijd proefde ik jou, jouw mannelijkheid. Groot, sterk en verrukkelijk in mijn hand en mond. Hij werd harder en harder met m'n lippen om hem heen. Grommend liet je me weten hoe lekker het was. Uiteindelijk dronk ik alles op wat je me schonk, tot en met de laatste druppel. Gulzig. Het laatste van jouw gift liet ik op mijn lippen zitten. Daar mocht de smaak blijven hangen. Voor de rest van de dag. 
En zo blijft mijn gloeiende lijf vandaag voor jou. Mijn hempje, mijn huid en haren. Mijn lippen, borsten, dijen en die geheime plekjes in between. Vandaag ben ik van jou. 
XXX Eva van het Strand Geen opmerkingen:

Een reactie posten