woensdag 3 december 2014

Jouw lichtjeDe minuten kruipen voorbij. En het gaat al niet sneller als ik steeds op de klok kijk. Tergend langzaam. Tot het moment aanbreekt dat we elkaar horen. Of zien. Dat laten we meestal op het laatste moment aankomen. Maar het zorgt ervoor dat mijn lichaam in opperste staat van paraatheid is. Dat mijn humeur zingt en dat mijn geest twinkelt. Klaar voor onbekende tijden. 
Want bijna alles is nieuw. Tussen jou en mij. Aftasten en ontdekken. Heel voorzichtig. Dit keer geen overhaaste stappen. De prettige en lekkere spanning tussen ons is voelbaar. Het hangt tussen ons in. Het stroomt door m'n lichaam heen en vast ook door het jouwe. En geen van beiden weet waar het naartoe gaat. 
Wat vast staat, is dat jouw zonnige en prettige gezelschap zich gevestigd heeft in een perfect mannelijk lichaam. Ronduit perfect. Sterk, lenig en slank. Dat had ik vrij snel in de gaten, en zeker vanaf het moment dat je naast me kwam liggen. Half hangend, pratend, lachend. Ik liet me wat onderuit zakken en kwam zo dichterbij je. Jouw hoofd vlak bij m'n volle borsten, die je niet over het hoofd zag. Dat kon ook haast niet. Spelenderwijs kwam jouw hoofd tegen ze aan te liggen, en je arm vond zijn plaats rond mijn zachte bovenlichaam. Ongelooflijk, wat lag dat lekker. Jij liet een goedkeurend geluid horen en mijn brede glimlach sprak boekdelen. Urenlang hadden we dat vol kunnen houden.

Urenlang. En wel in de nabije toekomst. Urenlang. Laat mij jouw lichtje zijn. En meer. Jouw lichtje: Eva van het Strand (Istanbul)


XXX Eva van het Strand Geen opmerkingen:

Een reactie posten