donderdag 27 november 2014

Almost blue
'Almost you, almost me, almost blue...'Er zijn van die dagen dat het prettig is wanneer de duisternis valt. Dat de zon verdwijnt en plaatsmaakt voor de schemering. Dat niet alles meer zichtbaar is. Dat de geluiden verstommen en de mensen zich terugtrekken in hun huizen. Dat het stil wordt op straat, de koude lucht goed voelbaar is en de motregen zachtjes neervalt op m'n jas en m'n haren. Zoals vanavond. Mijn hoofd draai ik af en toe naar de donkere hemel en laat mij door haar betoveren. De duisternis en regen troosten mij in zekere zin.Uiteindelijk moet ik mijn voettocht staken en weer naar binnen gaan. Mijn huis binnentreden waar ook de herinneringen van jou en mij tezamen zijn. Dat maakt het moeilijk.
De stompkaarsen op tafel steek ik aan. Rum on the side en zo nestel ik me in het hoekje van mijn bank. Zoals altijd voel ik me daar veilig. Het duurt niet lang of een rusteloze slaap van slechts enkele minuten overvalt me. Even in slaap. Even staan m'n gedachten aangenaam stil. Zodra m'n ogen zich weer openen, gaan m'n handen weifelend over m'n bijna naakte lichaam. Ze strelen en troosten mijn mooie lijf dat zich in de steek gelaten voelt. Mijn verstand begrijpt het waarom; mijn hart en geest stribbelen nog tegen. En mijn lichaam worstelt en is aan het afkicken van onze samensmeltingen.Zal ik haar helpen? Zal ik mijn lijf helpen met ontladen van de energie die er nu eenmaal uit moet? Zelfs als ik jouw naam niet meer uitschreeuwen kan op het moment suprême? Ik besluit het te doen, al aarzel ik. Kwestie van doorzetten en even later rolt een orgasme met horten en stoten m'n lichaam binnen. Eenzaam in haar verdriet. Almost blue.

Morgen zal ik weer stappen maken. Mijn moedige stappen op een nieuw pad dat afbuigt van het jouwe. Je mag trots op me zijn, zoals ik trots op jou ben. Ik heb je lief.

'Almost blue'; Chet BakerXXX Eva van het Strand 

 

P.s. Het liedje is te beluisteren via deze link https://www.youtube.com/watch?v=Kjf6gb8hjW8  . Het zal je doorverwijzen naar www.youtube.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten