woensdag 3 september 2014

Stilte voor de storm


Het geluid van een sms maakt mij wakker. Mezelf afvragend wie er in hemelsnaam nog een sms stuurt, pak ik mijn mobiele telefoon die naast m'n bed ligt. In het schermpje zie ik jouw naam staan. Plus de tekst van de sms: 'Ik wil je'.Jouw geschreven woorden missen hun uitwerking niet. Ze werken als een katalysator. Want mijn lichaam reageert binnen die luttele seconden dat ik jouw berichtje lees. M'n lijf warmt zich op en stuurt prettige signalen naar mijn hoofd, via mijn hartje, weer terug naar mijn lichaam. Ik bereid me voor op wat komen gaat. Vandaag.Want jouw auto zal aan komen rijden. En die deur zal open gaan en jouw voetstappen zullen hoorbaar zijn. Ik houd me dan stil en verheug me op wat komen gaat. Want binnen enkele minuten voel ik dan jouw naakte torso tegen me aan. Je adem in m'n nek en je handen over m'n lichaam. Eerst voorzichtig en wat aarzelend, maar al snel ontdekkend en plagend. Wat er dan volgt? Pure sex. Spetterend tot en met het einde. Ik wil er niet teveel over kwijt dit keer; ik blijf liever in deze stilte voor de storm. De storm die jij en ik samen gaan bewerkstelligen. Een man en een vrouw. Allebei bereid om het uiterste eruit te halen wat erin zit. Tot zo, 

kus, Eva2 opmerkingen:

  1. Mooie Eva , ik reageer nooit op je verhaaltjes . Maar nu wel want ik wil dat je weet dat het net is of ik erbij ben. Dag: jouw fan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn fan,

    Wat klinkt dat bijzonder; mijn fan. Maar dit schrijf ik aangezien ik jouw naam niet weet. Wat leuk dat je dit keer een reactie stuurt. Daar verras je me mee. En ook met jouw compliment, want zo lees ik het.

    Lieve groet, Eva

    BeantwoordenVerwijderen