vrijdag 5 september 2014

Onze belofteJe hebt je aan onze belofte gehouden. Vannacht. We hadden een plannetje en dat is zomaar gelukt. Door onze sterke fantasieën waren we in staat om het voor elkaar te krijgen. 


Je vroeg me gisterenavond hoe ik je wilde voelen. Als ik zou slapen en dromen. Hoe je je bij me zou voegen. Vrijwel direct had ik mijn antwoord klaar. Want ik wilde je mijn lichaam voelen binnendringen terwijl ik zou slapen. Letterlijk. Dus ook in mijn droom. En ook als ik neigde wakker te worden.


Just picturing: Ik sliep in mijn droom. Je vergezelde me in m'n slaapkamer na een paar uur nachtrust. Zonder geluid te maken kwam je spiernaakt achter me liggen en hoorde je die diepe zucht uit m'n mond ontsnappen. Je streelde mijn haren, mond en gezicht met je ene hand. Met je andere hand speelde je met m'n vele rondingen. Je vingers gingen via mijn borsten naar m'n ronde heupen en m'n stevige billen. Plagend en teder tegelijk.


Je liet me slapen, maar ontwaakte doelbewust mijn vrouwelijk centrum. Met je strelingen, fluisterende woorden en je kussen. Je handen, je tong. Mijn lichaam bereidde zich voor op het feestje dat jouw naam droeg. Het plekje tussen m'n benen werd warmer en warmer. Vochtiger. Een soort van hartslag klopte binnenin haar en zorgde voor de perfecte doorbloeding. Mijn spieren oefenden alvast en trokken af en toe eventjes samen. Die pijn was fijn. 


Al slapende realiseerde ik me dat. Maar niet genoeg om wakker te worden. En zo drong jij traag bij me naar binnen. Jouw langzame bewegingen lieten me halfdronken in de waan dat ik sliep. Dromen, fantasieën en werkelijkheid speelden met elkaar. Wij speelden met elkaar. Tot en met het bevredigende einde. Onze belofte. 


XXX Eva van het Strand 4 opmerkingen:

 1. Ik heb lang niet gereageerd, lieve Eva, maar heb wel altijd alles gelezen. je hallucinerende spel met degene die je aanspreekt gevolgd. De opwinding die in je woorden ligt, maakt het spel bijna voelbaar. Een enkeling zou zich zó maar kunnen voorstellen hém te zijn.

  Heerlijk. Laat mij vooral nog vaak genieten van je verrukkelijke sensualiteit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er verscheen een glimlach op mijn lippen, Ruud, als vanzelf. Op het moment dat ik jouw reactie las. Ik ben blij dat mijn verhalen jou laten wegdromen naar mijn wereld. Daar waar intieme taboes overboord gegooid worden en waar eigenlijk alles mogelijk is. Al is het maar voor even. Die momenten zijn goud waard. Hopelijk brengen die momenten een glimlach op onze lippen te samen. Op de mijne als ik ze beschrijf en op de jouwe als je ze leest.

  Liefs, Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou van jouw wereld, Eva. Hoe kan een man anders dan glimlachen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dear Ruud, if I can put a smile on somebody his or her face, besides my own, it makes my whole day worth while. Een win-winsituatie dus.

  Tot de volgende keer, lieve groet, Eva

  BeantwoordenVerwijderen