maandag 11 augustus 2014

Dit naakte lichaamHoor en voel je die wind? Die buiten buldert en de boel overhoop blaast? Zeker nu het donker wordt. De donkere wolken winnen het van de schemer. Mij maakt het niet uit. M'n kaarsen branden overal op deze verdieping. De deur wagenwijd open, zodat de wind de hitte verdrijft als ze m'n kamer binnenkomt. Haar weg over mijn naakte lichaam afgaat, rollend over mijn vrouwelijke vormen. Omwegen maakt en spelletjes speelt. I don't mind, de wind koestert en streelt m'n lijf. Dit naakte lijf, wat zo goed haar geheimen bewaren kan. Ze heeft haar binnenpretjes, en geniet op geheel eigen wijze na van haar belevenissen eerder die dag. Ze laat nu het pure voedsel tot haar komen. En voldoende vocht om de nadorst te stillen. Liters water.Wat een prestatie heeft het vrouwenlichaam geleverd. Vandaag. Ze heeft zeker een liter vocht gesproeid en gespoten over het mannenlichaam dat ze liefkoosde. Omdat ze het wilde en omdat het haar gevraagd werd.  En daarnaast rolde orgasme na orgasme naar binnen. Het ene denderde, het andere kwam gestaag. Haar keel plus stemgeluid zorgde voor gekreun, geschreeuw en smeekbedes. Omdat dit vrouwenlichaam het genot eigenlijk niet meer aankon maar tegelijkertijd smeekte of hij alsjeblieft niet wilde stoppen. De climaxen waren niet op één hand te tellen. Ze kwamen over and over again. Daarnaast mocht ze een mannelijke gift ontvangen. In de meest pure vorm. Ook nog. Ze zag het in zijn ogen dat hij bijna zover was, voelde het aankomen en ondersteunde hem zo goed mogelijk. Om het nog lekkerder naar binnen te voelen spuiten. Mijn god, wat was het veel. Waanzinnig veel. Met een enorme kracht kwam het zaad in haar lijf terecht. Waar het nog urenlang bleef zitten voordat  haar lichaam het uiteindelijk weer losliet.En nu? Ik zal mijn lijf rust gaan geven. M'n beenspieren masseren zodat ze tot rust komen. M'n blonde haren zal ik kammen, zodat ze zullen glanzen. Verder alles in orde maken voor de nacht. M'n hoofd leg ik uiteindelijk neer op het koele hoofdkussen. Water binnen handbereik. Licht uit. Mijn gedachten zijn at ease. Dat is de grootste winst die er te halen viel. Geen angst meer. Puur, liefdevol en dierlijk. Mijn naakte lichaam. XXX Eva van het Strand2 opmerkingen:

 1. Ik las, gisteren al. Ademloos. Sprakeloos. Stelde me voor dat ik kon voelen wat jij, Eva, hier zo bloemrijk beschrijft. Het kneep mijn keel; dicht. Ik had geen woorden voor je. Voor lichaamstaal is dit medium niet geschikt.

  Ik lees opnieuw, nadat de koele nacht voorbij is gegaan. De hitte is er nog steeds. Bijna tastbaar is ze. Bijna tastbaar ben jij. Bijna.

  En ik? Ik heb nog steeds geen woorden. Wat moeten er veel mensen afgunst voelen. Op jou, op hem, op jullie. Dat jullie dit mochten beleven.

  Ja, dat kan, afgunst. Maar het hoeft niet. Je kunt ook diep dankbaar zijn dat jij, Eva,jij tantaliserende, verrukkelijke vrouw, dit wilde delen. En dat ben ik. Ook al vond ik er even geen woorden voor. En zijn ze ook nu nog onbeholpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel voor je intrigerende reactie, Ruud. Het is precies mijn intentie om het jou -al lezende- bijna te kunnen laten aanraken. Datgene wat ik beschrijf. Zo kun je je voorstellen dat je erbij kunt zijn. In je gedachten en in je fantasie. Wat is mooier dan dat?

  Lieve groet, Eva

  BeantwoordenVerwijderen