vrijdag 18 juli 2014

Ik weet wat je wiltIk weet wat je wilt. Ik weet het gewoon. Aangezien het op je voorhoofd geschreven staat. In koeienletters. Kapitaal en vet gedrukt. Je spreekt het zwijgend uit, maar jouw lichaamstaal behoeft geen ondertiteling.Jij en ik. Zo makkelijk in elkaar glijdend. Letterlijk en figuurlijk. 
Dat maakten we mee, daar aan zee. Geen druk of stress, maar die onmogelijk te negeren en lekkere pijn in mijn onderbuik. Dat is wat me overkwam, veroorzaakt door jou. Ik weet dat je me wilt proeven. Mijn mond, mijn huid, mijn lijf en mijn ronde borsten. Hoe mijn lijf reageert zodra je haar beroert. Zintuigen prikkelend. Tintelen en twinkelend. At ease, genot en passie. Een diepe zucht plus een zacht gekreun als je me aanraakt. De zilte smaak van mijn huid. De zoete smaak van mijn vocht dat zo verrassend tevoorschijn komt. Sproeiend vanuit mijn vrouwelijke oerkracht. Dat ene plekje. Dat ene plekje. In mijn lijf en in mijn hart. Het manifesteert zich.  Speciaal voor jou.   XXX Eva van het Strand2 opmerkingen:

 1. Ruud van Hoorn20 juli 2014 om 19:01

  Je leest en er gebeurt méér dan dat alleen maar de tv in je hoofd (breedbeeld, full colour, high definition) aanfloept. Ook je andere zintuigen gaan aan de slag. Het wordt tastbaar, hoorbaar, ruikbaar, proefbaar.

  Vooral proefbaar. De zilt-zoete smaak van pure opwinding: je hoeft je ogen maar te sluiten en je mond te openen of je hebt ze op je smaakpapillen.

  Godallemachtig, Eva. Wat lékker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klopt Ruud, het is enorm aangenaam om mee te maken wat ik in dit blog beschreef. En het feit dat je de smaak van mijn woorden op de best denkbare manier proeft, geeft aan dat mijn boodschap is overgekomen.

   Dank voor je fantastisch omschreven reactie,

   Lieve groet, Eva

   Verwijderen