maandag 23 december 2013

Drie bekertjes vol


Deze hotelkamer is van mij. Voor deze avond en nacht tenminste. De vloerbedekking voelt aangenaam aan onder mijn blote voeten. Een vette flatscreen aan de muur. Twee maagdelijk witte bedden lonken nu al. 


Het eerste wijntje in de hotelbar helpt me ontspannen. Zo'n eerste klant, vlak na het openen van de bar, wordt vertroeteld. Zo ook ik. Door een vrij jonge ober. Wijn, brandende kaarsen en nootjes. Ik kan er om glimlachen, want hij speelt niet mee in mijn plannetje. 


De wijn doet haar werk; de spanning in mijn lijf vloeit weg. Dat belooft wat. Het is tijd om naar mijn kamer te gaan. Het 'niet storen-bordje' hang ik aan de deur. De deur draai ik extra op slot.  Ik wil niet gestoord worden. 


Het bad laat ik alvast vollopen, want dat duurt wel even. Badolie van Rituals erin. Mijn kleren snel van mijn lijf af; ongeduldig. Ik pak mijn nieuwe, kleine kwastjes en begin de belangrijke lichaamsdelen in te smeren met zachte, vloeibare middeltjes die me later zullen helpen. Mijn borsten reageren direct op de aanraking en ik ga nog even door. Nog een glas water leegdrinken en een handdoek op de grond. Ik ben er klaar voor. 


Zachtjes en vol met aandacht streel ik mijn lichaam. Zacht, rond en romig van kleur. Af en toe met mijn ogen gesloten. Diep ademhalen en druk uitoefenen op de goeie plekjes. Plagend. En dan voel ik het aankomen; mijn vrouwelijk vocht wil eruit. Met kracht. De eerste keer nog voorzichtig sijpelend, de tweede keer al krachtiger. Even 
pauze en dan doorgaan. Over and over again


Wat ik wilde uitvinden? Hoeveel ik aan vocht verlies. Drie keer squirten is een bekertje vol. En het smaakt zoet en overheerlijk. Bij de laatste keer heb ik het over mijn lichaam laten stromen, het was warm en verleidde mijn geest en lichaam om nog een laatste keer tot een hoogtepunt te komen. Kreunend. Ik snap nu wat mijn mannen meemaken. 


Wat was dit gaaf om te doen vanavond; drie maal een bekertje vol. Puur natuur en puur genot. Proost mannen, ik heb nadorst. 


XXX Eva van het Strand Drie bekertjes vol: Eva van het Strand

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk te lezen! Ik heb er zelf ook van genoten om het te schrijven. Twee vliegen in een klap dus ;-)

    Lieve groet, Eva

    BeantwoordenVerwijderen