donderdag 17 oktober 2013

Zoete rum

Zoete rum: Eva van het StrandHet kietelt. Jouw vingers kietelen mijn naakte lichaam. Die vingers beginnen bij m'n hals, blijven even steken bij m'n borsten en gaan uiteindelijk helemaal naar beneden. Om vervolgens weer naar boven te gaan. Me te kussen en het ritueel te herhalen. Je hebt er schik in. 


En ik lig hier. Tamelijk hulpeloos. Stilletjes houd ik er van. Ik lig op mijn bed, tussen mijn roomwitte lakens en zachte kussens. De kaars naast mijn bed brandt, de geurende olie ernaast, de rum uiteraard ook. De zoete rum die we aan elkaar voeren tijdens ons liefdesspel.


Ik doop mijn vinger in het glas met rum en laat je proeven. Ik laat een druppel op je mond vallen, en streel jouw lippen zachtjes met m'n vingertopjes, die nat zijn van de rum. Je proeft het goedkeurend en je tong tintelt, vertel je me. Je verlangt naar meer. Naar meer rum en meer actie. Maar dat is vanavond niet aan mij. Het is aan jou.


Je pakt mijn handen en legt ze boven mijn hoofd neer. Met één hand houd je ze vast. Je andere hand zit in mij en doet zijn werk goed. Je maakt mijn lichaam gereed voor het échte werk. Dit keer ga je geluidloos te werk en blijf je me aankijken. Zodra je ziet dat mijn ogen willen wegdraaien, knijp je harder in mijn handen. Je wilt zelfs mijn orgasme bepalen, krijg ik het idee. Wanneer 'het' komt en hoe lang het duurt, het is aan jou.Ruw treed je mijn trillende lichaam binnen en je eerste stoten zijn al direct hard. Weinig geduld. Ik knijp mijn vrouwelijk centrum aan, zodat de toegang nauwer wordt. Dat merk je op en je duwt harder. En harder. Mijn ogen wil ik sluiten, maar ook dat mag niet. 'Eef, kijk me aan als ik je overheers', hoor ik je grommen. Je neemt een laatste, grote slok van de rum, slikt het door en likt m'n tepels. Ik ruik de rum heel duidelijk, maar ik krijg niks. 


Diep, dieper, diepst. En dat in sneltreintempo. Mijn handen knellen in jouw hand, als je ze hard in het matras duwt. Snel, sneller, snelst. Al zo lang stel ik het uit. Nu hoeft het niet meer. Met een rauwe kreet geef je het teken. Ik mag komen. Tegelijkertijd met jou. Ik ben vol van jou. In mijn geest en in mijn lichaam. Ik schreeuw. I am overloaded.


XXX Eva van het Strand


Geen opmerkingen:

Een reactie posten