woensdag 2 oktober 2013

Trio


'Hij gaat zo diep, kijk eens, hij gaat zo diep'.

 
Mijn stem klonk rauw en was nauwelijks te verstaan, vertelde je me later. Mijn ogen had je nog nooit zo zwart gezien; mijn nagels nooit zo scherp gevoeld. Het zweet gutste over mijn bijna naakte lijf, ergens waren nog de laatste resten van mijn verscheurde, zwart, kanten slipje te zien. Kapot gescheurd, door jou of door je vriend. Jullie bezaten me alle twee.


 
Vorige week had ik je verteld over mijn fantasie. Een fantasie die ik zo graag wilde beleven. En wel met twee mannen te samen. Om te spelen, te voelen, elkaar genot te kunnen schenken. Twee mannen en ik. Jij mocht de regie hebben, jij zou me beschermen, jij zou bepalen wat er ging gebeuren. Een codewoord hadden we in geval van nood afgesproken; alles was gedekt. 
En nu lag ik hier. Jij keek vanaf een afstandje hoe je vriend mij bewerkte. Met zijn handen, met zijn lijf. Hij had nog nooit een squirtende vrouw meegemaakt en jij had over me opgeschept. 'Eef doet het aan de lopende band, als je het goeie plekje weet te vinden bij dat geile loeder.'
Het lukte hem niet, maar mij hoorde je niet klagen. Wat ging hij ongelofelijk diep bij me naar binnen. Een en al opwinding, zo kon je hem wel noemen. Hij keek naar me, hoorde me stamelen, woorden uitbrengen en zag dat ik op het topje van mijn kunnen zat.  
'Help eens, ik wil het haar graag zien doen.' Jouw grijns sprak boekdelen. Jouw handen zouden het klusje wel klaren. And so they did... Terwijl jij mij over het randje van genot heen hielp, zag ik je kijken naar onze derde medespeler. Terwijl ik jou onder sproeide met mijn vrouwelijk vocht, pakte ik jouw hand en liet je het trillende, harde, stijve lid van jouw vriend voelen. Hoe lekker was dat... Samen maakten we de bewegingen die nodig waren. Onze handen hadden hetzelfde ritme en het duurde niet lang voordat zijn warme zaad op jouw lichaam belandde. En met mijn vocht vermengde.
Bloedstollend, zinderende hitte, zwetend en op de toppen van onze kunnen... Wij hadden hem geholpen, hij hielp daarna ons. Het duurde niet lang, slechts enkele stoten, en ook jij spoot. In mij. Met jouw vriend over ons heen gebogen. Drie mensen, meerdere orgasmes; een duizelingwekkende ervaring die me levendiger dan ooit maakte. Trio: Eva van het Strand


Dit was één van mijn fantasieën. Geloof me, ik heb er nog veel meer. XXX


Eva van het Strand

Geen opmerkingen:

Een reactie posten