woensdag 25 september 2013

Verliefd'Eef, kijk eens verliefd. Doe maar net of het je lover is.'Picturing: een fotoshoot in Millingen aan de Rijn, gelegen in het oosten van ons land. Gisteren was de beurt aan mij en stonden de spotlights letterlijk op me gericht. Een tas vol kleding, schoenen plus een beetje make-up. Zo stond ik te wachten op de kiss-and-go-zone aan de zijkant van het NS-station Gouda. Wachtend op de fotograaf.


Hij kwam iets te laat aanrijden, maar maakte het direct goed met me. 'Eerst even koffie halen bij de benzinepomp hier rechts om de hoek? En jij wilt vast even plassen?' Hij keek me grijnzend aan, want hij wist dat het klopte. Hij nam ook ongevraagd kauwgom en water mee; precies wat ik altijd wel gebruiken kon.


Eenmaal op de locatie, maakte ik kennis met het mannelijke model. Hij was iets ouder, kalend en gelukkig een stukje groter dan ik. En  zenuwachtig, vertelde hij. 'Eef stelt je zo op je gemak, dat is één van haar specialiteiten', zei de fotograaf lachend. Ja ja. Het was een kwestie van een scene in elkaar zetten. De natuur met haar kleurige bloemen en hij en ik ertussen. Lachend, pratend, elkaar aankijkend, fantaserend, stilzwijgend en het liefst twinkelend. En daar kwamen de beroemde en beruchte woorden van de fotograaf: 'Eef, kijk eens verliefd. Doe maar net of het je lover is, laat ons je twinkelende ogen eens zien...'Mijn 'knop' mocht om, en dat mannelijke model zag ik niet meer. Jij stond er voor in de plaats. Zijn ogen werden jouw ogen. Als vanzelf schoof ik dichter naar hem toe en pakte zijn hand. Op dat moment voelde ik jouw hand, rook ik jouw geur, en wilde ik zo graag jouw lippen proeven.  Ik boog langzaam voorover en legde mijn hand rond zijn wang. Kuste hem op zijn lippen en beeldde me in dat jij het was. Pakte zijn handen en legde ze op mijn stevige heupen. Al zoenende kneedde ik zijn billen. Ergens ver weg was het 'click click click' geluid van de fotocamera hoorbaar...De foto's zijn goedgekeurd; de klant was dik tevreden. Het was niet de bedoeling dat de modellen zouden zoenen, maar uiteindelijk heeft het goed uitgepakt. De mooiste foto is levensgroot geplaatst in de receptie van het bedrijf van de klant. Ik kom er wel eens, en schrik me dan iedere keer weer dood. Die blik in mijn ogen is zeer levenslustig, energievol, sprankelend en laat simpelweg een verliefde en passievolle Eva zien. Zo'n Eva die je graag ziet, zoent, proeft en wie je graag bemint.Je was mijn inspiratiebron tijdens de fotoshoot. Dank je wel. Ik maak het nog wel eens goed met je.

XXX Eva 


Verliefd: Eva van het Strandps: zie hier een sneak preview; zomer 2014 komen de foto's tevoorschijn in de tijdschriften. Deze foto's zijn off the record gemaakt, maar laten de relaxte sfeer wel zien. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten