dinsdag 27 augustus 2013

De waterval


De kamer is luxer en groter dan ik had verwacht. Mijn weekendtas en handtasje liggen tijdelijk op het royale en zachte tweepersoonsbed dat prominent in de hotelkamer staat. Het raam mag open. Het geeft een blik op het weidse uitzicht en voorziet de kamer van frisse lucht. En daar hou ik van.Het reizen per trein naar deze stad heeft me in een dromerige stemming gebracht. Het veroorzaakt een relaxte stemming en dat voelt aangenaam. Ik kijk naar mijn spiegelbeeld in de strak omlijste spiegel en zie een ontspannen en bruinverbrande Eva. Mijn zucht komt diep uit m'n buik en is hoorbaar. Mijn blonde haren zijn half opgestoken.Een perfecte manier om me voor te bereiden op de avond is om te douchen. De rits en knoopjes maak ik los en m'n rokje en getailleerde blouse vallen op de grond. Mijn schoenen met hakken naast de deur. De zwarte lingerie leg ik op bed en mijn haren mogen los. Het mengpaneel van de douche gaat voluit open. Ik stap onder de waterval die uit het plafond van de moderne badkamer komt.Mijn gezicht wend ik naar boven en laat het water over haar heen stromen. Lauwe stralen spoelen de sporen van de dag weg. Ik pak vervolgens geurend schuim en masseer mijn romige borsten. Draai rondjes om ze heen;  ze voelen gladder dan ooit. Kon jij dit tintelende gevoel ook maar voelen.
Mijn iPhone heb ik tegen de muur aan laten leunen, op een kastje naast de douche. Ik besef dat ik jouw telefoonoproep gemist heb. In een automatisme druk ik op reply, maar zie niet dat ik  Face Time activeer. (Dat is een soort Skype tussen mensen met een iPhone). Aangezien ik jouw stem niet hoorde, dacht ik dat je niet aannam. Dat deed je echter wel, maar je zweeg. Je zag me in vol ornaat en hoorde mijn stem en het kletteren van het water; mijn iPhone gaf je een perfect zicht op wat er zich afspeelde.Het inzepen van mijn borsten had me namelijk opgewonden. Het warme water ook. De gedachte aan jou maakte me warm. Of eigenlijk heet. Als vanzelf gleed mijn rechterhand tussen mijn benen. Daar waar het glad geschoren was, zoals altijd. Ik waste dit best verzorgde stukje van mijn lichaam, maar bleef dralen. Voelde dat het knopje aan de voorkant gezwollen was. Dat maakte me nog vuriger. Mijn duim draaide eromheen en mijn middelste vinger gleed als vanzelf naar binnen. Zo ook een tweede vinger. Genietend sloot ik mijn ogen en legde mijn hoofd in m'n nek. Zo heb ik onder de waterval gestaan; mijn linkerhand spelend met mijn tepels en mijn rechterhand spelend met m'n hete, vrouwelijke centrum. En na een paar minuten kon het niet uitblijven. De hitte moest uit mijn lijf, mijn vingers werden spelenderwijs vastgezogen en schokkend kwam ik tegen mijn eigen hand klaar. 
De Face Time-verbinding zal je zelf gestopt hebben. Die avond haalde je me op in mijn nauwsluitende, zwarte glitterjurkje en gouden schoentjes. Jouw grijns kon ik niet echt plaatsen. Tot je me vroeg of het lekker was geweest onder de douche. En me vertelde dat je vlak erna jezelf ook ontladen had. 'Volgende keer samen?', vroeg je met glinsterde ogen. Wie weet, handsome, wie weet, of het water uit dezelfde waterval zal vloeien.

De waterval: Eva van het Strand


 
XXX  Eva van het Strand

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten