vrijdag 14 juni 2013

TroostHitte biedt troost. Dat is mijn ervaring, tenminste. Vandaag, in de sauna, omarmde de hitte me. Ik gaf mezelf over, accepteerde de droge warmte en liet het op me inwerken. Ik hou ervan. Troost in de sauna
De uitwerking was als vanouds. Mijn goeie humeur kwam terug en toen... Tsja. Op het bordje in de sauna stond 'geen intimiteiten toegestaan', maar ik voelde me niet aangesproken. In je eentje intiem zijn? Ik draai mijn hand er -letterlijk- niet voor om en had niet het idee iemand te storen. Uiteraard was ik alleen. Eerst in een droge sauna en later in het Turkse stoombad, om precies te zijn. 
Spelen, spelen, spelen is wat ik deed. Ontladen. De stress weg laten vloeien, samen met mijn warme, vrouwelijke vocht. En iedere keer dat ik het kunstje flikte, ebde mijn sores een beetje verder weg. Soms met mijn ogen open, soms sloot ik ze genietend. En iedere keer weer genoot ik van de passievolle golf die door mijn naakte lichaam heen denderde. Daar in de sauna. Daar bood de hitte en mijn eigen lichaam, me troost. 
Troost: Eva van het Strand

 XXX

Eva van het StrandGeen opmerkingen:

Een reactie posten