woensdag 26 juni 2013

Stil


De buitenwereld ziet niets. Ze ziet slechts mijn blonde haren, mijn dappere glimlach en mijn hoofd omhoog. Ze telt hoeveel kilometers ik fiets, wanneer ik fitness en hoe vaak ik naar het strand ga. Mijn innercircle ziet alles. Ze troost me, biedt afleiding en een luisterend oor. Ze zou graag de twinkeling in mijn ogen terugbrengen, maar is allang blij dat mijn ogen niet meer non-stop tranen laten vloeien.En ik? Ik probeer mezelf vooral rustig te houden, dankbaar en blij te zijn met mijn innercircle en vooral per dag te leven. Want het gegeven dat je solide bij je vrouw bent, daar valt goed mee te leven. Het idee dat je op zoek zou zijn naar een nieuwe bijvrouw, een mogelijke vervangster van mijzelf, dat kan ik -nog- niet handlen. Al is die kans reeel en aanwezig. En dat doet pijn.Stil
Weet je nog wat een ex-vriendje me eens vertelde? 'Eva, jouw stilte is als een oorverdovend lawaai...' Ik snapte als twintigjarige niet wat hij bedoelde. Nu wel. Ik ben inderdaad stil. Stil zonder jou.
XXX Eva van het Strand

2 opmerkingen:

  1. Wie laat jou nou alleen , Eva ?
    groetjes uit Zuid Holland

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank voor je spontane reactie en mijn excuses voor mijn late reactie! Tsja, ook dat kan Eva overkomen... Weet, lieve lezer, dit is slechts een verhaal. Geen zorgen ;-)

    Lieve groet, Eva

    BeantwoordenVerwijderen