dinsdag 7 mei 2013

Het dunne scheidslijntje

 

Het is maar goed dat ik niet jaloers ben. En niet van zelfmedelijden houd. Als dat wel zo zou zijn, had ik namelijk geen leven met jou. 
Het is maar goed dat ik vol zelfvertrouwen zit. En weet dat ik jou de hemel op aarde bied. Jazeker, uitsluitend op 'onze' momenten. Maar dat wist ik van tevoren. Ik weet dat je dol op me bent. Dol op mijn ietwat perverse geest, m'n twinkelende ogen, m'n vermogen om van 'niets' toch nog 'iets' te maken, m'n vindingrijkheid en nieuwsgierigheid. Ik zal niet snel 'nee' zeggen als je iets nieuws wilt uitproberen. En het mooie is; zelfs onze dark sides delen we. Feest van herkenning in de duisternis. Ik weet dat je verrukt bent van mijn lichaam al is het zeker niet perfect. Mijn body and mind bieden jou vele mogelijkheden om met me te spelen. Met mijn blonde haren, mijn zachte heupen, mijn volle boezem, mijn stevige en lange benen. En met mijn gedachten, fantasie en improvisatietalent. Spelen is iets wat je graag doet. En wat ik maar al te graag toelaat. Geef me je hand en ik zorg dat hij mijn lekkerste plekjes vindt. Jouw eelthanden zullen mijn zachte welvingen liefkozen. Om te blijven steken bij mijn dijen. Dat zachte vrouwenvlees waar jij van watertandt. Voel het maar, kneed het en streel het maar. Zoen me en laat daarna je lippen over mijn zachte huidje gaan. Zak spelenderwijs naar die plekjes af, die je ontdekken wilt. Proef de smaak van mijn lichaam. Hoor mijn stem donkerder worden. Zie hoe ik mijn ogen sluit. En ervaar hoe het is om mij tot een hoogtepunt te brengen. En daarna mag jij de laatste klapper maken.En als dit alles niet meer kan? Dan breken we het dunne scheidslijntje. De scheiding tussen echt en niet echt. Tussen hoofd- en bijman. Tussen momenten van geluk en van het gemis
It is part of the game. Zolang ik het wil. Anders stop ik.  Het dunne scheidslijntje: Eva van het Strand


XXX Eva van het Strand

ps: herinner je deze foto nog? Vorig jaar gemaakt, in de nazomer, op je verjaardag. Je vond me net een engeltje in dit jurkje. Ik voelde me een prinses. Dat kwam door jou.  
 

 

2 opmerkingen:

 1. Bent u dit echt op de foto ? Ik heb vanmidag heel veel verhalen gelezen en ook iets gezet bij het verhaaltje over "keukenraam" .
  Ik ben fan en word blij en rustig van deze verhalen. Mooi spannend geschreven , maar niet plat . Zijn de verhalen echt ? Of mag ik dat niet vragen ?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve lezer of lezeres,
  Dank voor je oprechte reactie. Jazeker, ik ben het op de foto ;-) Ik vind het fijn te lezen dat je mijn blogverhalen waardeert; dat is wat elke schrijver/schrijfster hoopt te bereiken bij zijn/haar lezers. De verhalen zijn altijd een combinatie van mijn fantasie, inlevingsvermogen en sommige details zitten dicht tegen de realiteit aan. De mix houdt het spannend, ook voor mij!
  Een reactie mag je altijd sturen, wellicht tot een volgende keer,

  Lieve groet, Eva

  BeantwoordenVerwijderen