zondag 31 maart 2013

Jouw sub


Een 'sub' (submissive) is ten alle tijden onderdanig aan haar 'dom' (dominant). En dat ben ik ook meestal wel. Ik luister graag naar jou en je plannen; volg je bevelen op en doe wat je me vraagt. Toch liep het vandaag anders. Het spel lieten we los. 


Zonder al teveel woorden vuil te hebben gemaakt, belandde jij in mijn bed. Mijn haren streek je naar achter, mijn wang overlaadde je met jouw liefkozingen. De kussen waren niet te tellen en onze ogen bleven op elkaar gericht. In jouw armen lag ik snel en zeer comfortabel. 


Zoenen, zoenen is wat we deden. Jouw been tussen de mijne. Wie het initiatief nam, weet ik eigenlijk niet meer. Ik draaide bovenop je en liet mijn lichaam op je zakken. Zodat jij jezelf in een stoot naar binnen duwde. 


De actie lag bij mij. Ik bepaalde het tempo, de bewegingen, sneller, langzamer; ik reageerde weliswaar op jouw aanwijzingen maar ik was diegene die het spel uitzette. Dit zeer tot jouw genoegen. Ook het mijne overigens. 


Jouw handen had ik boven je hoofd vast. En terwijl ik aan het spelen was, voelde ik dat mijn lichaam je onder wilde spuiten. Het duurde niet lang; sissend stroomde het zoete vocht mijn lichaam uit en verspreidde het over het jouwe. De verrukking op je gezicht was goud waard. En op dat moment werd de extase me teveel. Viel ik? Viel ik echt, of was het slechts het gevoel? Ik stamelde en ik hoorde je zeggen dat je me opving. Je stem kalmeerde me en jouw armen vingen me inderdaad op. Zo lekker om jou onder te spuiten, het werd me bijna teveel.


Ons spelletje miste zijn uitwerking niet; ook jij wilde je vocht aan mij kwijt. Je stond op klappen en ik mocht je heel voorzichtig over het randje duwen. Machtig en opwindend om te doen. De uitdrukking op je gezicht was onheilspellend en je fonkelende ogen gaven aan dat je op je grens zat. Beetje plagen nog en even later gaf jij je beste zaad aan me. Vol. Helemaal vol van je, rolde ik van je af. Om het nog urenlang in mijn lichaam te bewaren. Zoals een goeie sub betaamt.
Jouw sub
XXX


Eva van het Strand 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten