dinsdag 1 januari 2013

Nog 10.080 minuten


Vandaag kreeg ik jouw ansichtkaartje in de bus. Op de voorkant zag ik een soort van bounty strand, compleet met schaars geklede vrouwen met bloemenslingers om hun nek. Ze hadden lange haren en droegen stuk voor stuk een kleine bikini. Op de achterkant zag ik jouw handschrift; je had de kaart helemaal volgekrabbeld. Hoe super de feesten waren, hoe helder de maan inderdaad was 'Hoe wist je dat toch, lekker wijffie van me?' en hoe weinig een cubra libre kostte.
Gelukkig heb je het naar je zin. Dat is duidelijk. En dat is de reden dat ik het uiteraard nog volhoud. Het duurt nog 10.080 minuten totdat ik je weer hoor, zie en voel. Die tien duizend minuten tel ik af. Ik zorg ervoor dat mijn huis tiptop in orde is, mijn lichaam in shape en mijn geest happy.


Nog 10.080 minuten: Eva van het Strand
En als je mijn huis weer binnenkomt, dan zal dit engeltje je verwelkomen. Je bruinverbrande huid kussen, de zilte smaak van je lippen proeven, je te lange haren om haar vingers winden.  
Ik zal je naar mijn slaapkamer lokken waar het zachte linnengoed onze huid zal kietelen. Waar ik je zal verleiden in mijn zwarte lingerie aangezien wij allebei hetzelfde doel voor ogen hebben. Zo snel mogelijk en zo lekker mogelijk met elkaar versmelten. Zodat ik weer de jouwe ben. Zodat je weet dat ik de rest van de dag jouw zaad in mijn lichaam zal vasthouden. En dat mijn bed naar ons spel ruikt. En dat mijn haren wild zullen zitten. Kortom; ik zal er niet meer als een engeltje uitzien.Ik zie het in mijn hoofd al gebeuren. Nog 10.080 minuten totdat ik je ophaal van de luchthaven. Ik ga je zien, schatje, tot dan.
XXX 


Eva van het Strand   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten