dinsdag 8 januari 2013

De vrieskou


Mijn fiets hebben we achtergelaten op het station. Jouw oldtimer is een tweezitter en daar past mijn tweewieler niet in. Ik sjor m'n rokje weer naar beneden, voordat ik op de stoel naast je ga zitten. Jouw warme auto en vette zoen zorgen ervoor dat ik  snel de dag vergeet en met jou de avond inga.
Normaal gesproken hebben we engelengeduld. Niet vandaag; we zijn ongeduldig. Zo ongeduldig. Die auto gaat niet sneller, maar wat wil je graag mijn paradijselijke lijf voelen. Grinnikend noem je mijn body altijd zo. Onder het autorijden door speel je met mijn hand en vingers. Bij het stoplicht een snelle kus. In de file een lange kus. 
Op mijn verzoek gaan we eerst even naar het strand. Hoe beter het weekend te beginnen dan die immense waterpartij te horen bulderen... Of ruizen, maar ik prefereer een zee die tekeer gaat. Vandaag hebben we geluk, hij smijt de golven het strand op. Het zand is nat. En toch kan ik de verleiding niet weerstaan. Ook al vriest het vandaag. Waarschijnlijk juist daarom.
Je zoekt mijn ogen op en ogenblikkelijk weet je mijn plannetje. Impulsief, ik weet het. Mijn zintuigen worden zo graag geprikkeld; voelen, ruiken, proeven, horen, ervaren. Dadelijk in bed met jou, maar ook nu in de vrieskou.  De vrieskou: Eva van het Strand

Ik ga op het het strand liggen en kijk naar boven. Mijn jas heb ik nog aan. En juist dat wil jij niet. Langzaam maak je me van mijn kleding vrij. Alle kleding. Want dat is precies wat we willen. Het zand is compact, vochtig en prettig onder mijn warme lichaam. Mijn huid tintelt, waarschijnlijk door de frisse wind. Mijn borsten maken zichzelf stevig en laten zich zien. Jouw handen omvatten ze, als je ziet dat ze het koud hebben. Niet dat ik er last van heb, maar jouw warmte is welkom. Je speelt met me en plaagt me. Praten doe ik niet, maar mijn twinkelende ogen zeggen je genoeg. Ik geniet met volle teugen.   
Jouw vingers zoeken mijn warmste plekje op, en dralen daar net zolang tot ik het uitschreeuw en de hitte door mijn lijf heen dendert. Slechts gehuld in mijn lange jas stap ik even later weer in je auto. De vrieskou heeft plaats gemaakt voor de hitteXXX


Eva van het Strand 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten