vrijdag 14 december 2012

Mijn enkelbandje


Mijn enkelbandje glinstert. Ze is roze met goud en glittertjes en zit drie keer om mijn enkel heen gedraaid. Bij elke stap die ik zet, voel ik haar. 

Mijn enkelbandje: Eva van het StrandIk weet dat jij het in één ogenblik zult zien. Het valt je op en een heel grote glimlach komt dan als vanzelf op je gezicht. Want jij en ik weten wat dit betekent. Mijn enkelbandje geeft aan dat ik momenteel open sta voor intieme contacten met andere mannen. Mannen die dit weten, zien dit ook.  En dát windt jou op.
En mocht jij of ik benaderd worden in het restaurantje vanavond, dan zullen jouw ogen de mijne zoeken. In een oogopslag weet je of ik het oké vind of niet. En die non-verbale communicatie prikkelt mij enorm. Laat ik erover ophouden, want het effect is nu al merkbaar in mijn lichaam.
Nog vijf minuutjes en dan pik je me op. En welke man wij mee naar huis nemen? Wie het eerste in me mag? Hoe mijn ogen kleuren als ik jullie tegelijkertijd genot schenk? Of je blijft kijken als hij in me ontlaadt? De avond zal ons alle antwoorden geven.  Ik doe mijn hakken aan en ik ben klaar. Klaar voor de avond. XXX


Eva van het Strand  

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten