dinsdag 18 december 2012

Jij vertrekt


Staren kan ik goed. Ik staar uit het raam en weet dat het niets zal uitmaken, deze aankomende drie weken. We zien elkaar niet. Jij vertrekt morgenochtend met het vliegtuig naar de zon.De ingredi├źnten voor mijn muffins zullen onaangeroerd blijven staan. De bloem, suiker, roomboter, meel en eieren.
Ik zal niet in mijn auto naar het station rijden om je op te halen. De voorraad Tic Tac zal oud worden in het dashboardkastje. 
Jouw schone t-shirts en boxers bij mij in de kast, ze zullen onaangeroerd blijven liggen. Gestreken en al.
Mijn bed zal naar me knipogen om me te herinneren aan alle opwindende momenten. Dat ze echt hebben bestaan. Het beddengoed zal zacht aanvoelen en mijn naakte lichaam in de nacht troosten.Na drie weken pik ik je weer op het treinstation op. Jouw super bruine gezicht zal me vast bevallen, jouw blonde, ietwat langere haar zal nonchalant op je schouder vallen. Mijn gemopper dat je wel een vrouw lijkt, zal je zoals altijd wegwuiven. Mijn gezicht hou je wederom in je handen en jouw eerste kus zal me opwarmen voor wat er daarna komen gaat.Pak vanavond je koffers, stap morgenochtend vroeg op het vliegtuig, omarm het mooie weer, ervaar de zee. Vier het leven en de liefde op het Caribische eiland. Brul mee met de muziek en bestudeer de volle maan en sterren aan de andere kant van de wereld. Eet het paradijselijke eten en drink de sappen die het eiland je zal schenkenSee you in my dreams,


XXX Eva van het Strand   


 


 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten