zondag 25 november 2012

Zondag


We houden stevig de gordijnen dicht vandaag
Schemer licht, jouw' gezicht zie ik vaag
Geen overwinning is er en geen nederlaag
Dicht bij mij zeg je blij:"ik wil je graag"

Zondag, zondag 

 Vandaag blijf ik de hele dag dicht bij je
Zondag, zondag 
Wij hebben tijd om lekker lang te vrijen


(Rob de Nijs: Zondag)Vandaag is het echt zo'n dag ervoor. De hele ochtend in bed blijven en vrijen. Zondag. En buiten stormt en regent het. Rob de Nijs zong er een liedje over; hij had gelijk. 


Om acht uur was ik al wakker en lag te luisteren naar de wind. Heerlijk warm in ons bed. Al spelende maakte ik je na een tijdje wakker en al snel speelde je mee. 


Voor het gemak beschrijf ik vandaag niet onze eerste ronde, lieve lezer of lezeres, maar des te liever de tweede. De luie-lome-tweede-ronde-sex. En die is zo verdomde lekker... Het kan alleen als je er de tijd voor hebt, zoals jij en ik vanmorgen.


Even gelezen, kopje thee op en nog even samen kroelen in bed. Ja, ja. Al heel snel voelde ik jouw speeltje keihard worden tegen mijn billen aan. Even m'n heupen draaien, m'n bekken kantelen en je was weer binnen. Ruw en snel stootte je in me, tot ik gromde. Een andere manier, please. Ging overdwars op het bed liggen en klemde me met mijn sterke benen om je heen. Als vanzelf gleed je weer naar binnen, diep en krachtig. Ze was waarschijnlijk nog glibberig van de eerste ronde. En op het moment dat ik mijn spieren in mijn vrouwelijk centrum aanspande, gaf dat een super gevoel en plukten we daar de vruchten van. 


Je keek me aan en als vanzelf ging ik met je mee op jouw ritme. Meedogenloos nam je de leiding. Jij spoot en ik squirte. Ons warme vocht vermengde zich met elkaar en gaf ons een euforisch gevoel. De warme energiestroom golfde helemaal door tot in mijn tenen. Sidderend, bevend en hijgend kwamen we weer tot rust. Voor even dan. 


XXX


Eva van het Strand


p.s. Lieve lezer of lezeres, mijn laptop klap ik dicht en ik ga wederom van hem genieten. En van de zondag. Want morgen is hij weer weg. 


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten