maandag 15 oktober 2012

Waarom kijk je?
Het verlangen naar elkaar had lang gerijpt. Dat maakte datgene wat we aan het doen waren, exclusiever, luxer en tevens primair. In het heetst van de strijd. Jij en ik. Op het bed. Meer zou ik niet kunnen omschrijven wat er in die slaapkamer staat. Echt geen idee.


De tijd staat deze uren stil. Minuten lijken uren en uren weer minuten. Het maximale halen we eruit. Het is zeer intens tussen jou en mij, deze ochtend. In een waanzinnige lekkere positie kom je bij me binnen, je houdt me heel stevig vast en maakt mij tot de jouwe. Soms hou ik m'n ogen even dicht, dan weer open. En zie ik jou staan. In de deuropening. Waarom kijk je? Eva van het Strand


Waar kijk je naar? De manier hoe we het doen? Hoe onze bewegingen gaan, snel of langzaam? Of hoe we in elkaar opgaan, lichamelijk en geestelijk. Hoe hij me vasthoudt, welke woorden hij in mijn oren fluistert en wat mijn gezichtsuitdrukking is? Hoe lang het nog duurt tot we onszelf in elkaar verliezen? 


Wie weet windt het je stiekem op. Dat zou kunnen. In dat geval mag je blijven kijken. Maar bemoei je er niet mee, alsjeblieft. Laat ons verder genieten. Wij zullen ons spel afmaken en het zal duidelijk zijn welke win-win situatie je aanschouwt. Zodat de buitenwereld blij met ons is. Onze vrijgekomen energie en happiness geven we namelijk door aan een ieder die het wilt ontvangen. En daar ben jij getuige van. Wil je dat? Dat mag. Kijk maar. 
XXX


Eva van het StrandGeen opmerkingen:

Een reactie posten