zaterdag 28 juli 2012

M'n zwartwitte bikini


Het water komt tot ongeveer mijn heupen. De ene golf vult het kuiltje van mijn navel, de andere golf niet. Soms trekt er een rilling door mijn lichaam heen. Het zilte, lauwe zeewater kietelt mijn huid.
De Middellandse zee trekt. Heen en weer en kopje onder als je niet uitkijkt. Tot in de verre verte is er uitsluitend de oceaan te zien. Je hoort slechts het geluid van water, vogels en heel ver weg van mensen.
Twee handen; tien vingers. En twee duimen die mijn bikinibroekje naar beneden afstropen. Niet kijken, maar de ogen dichthouden. Stijf dichthouden. Mijn bikinihesje ligt trouwens nog op het zand. Werkeloos, als je dat zo kunt noemen. In ieder geval houdt ze mijn borsten niet omhoog. Die hangen vrij in de natuur, zoals het hoort.

M'n bikini: Eva van het Strand
M'n bikinibroekje is uit en het zeewater heeft vrij spel tussen mijn benen. Ook al is het lauw, het is koud in vergelijking met mijn lichaamstemperatuur. Het zwarte broekje wordt stevig om mijn linkerpols gedraaid. Niet een, niet twee, maar drie keer. Dat zit strak. Het elastiekje dat mijn haren bij elkaar houdt, trek jij los. Het knapt zelfs. Jouw handen woelen door mijn springerige haren; ze kietelen m'n schouders.
Armen om mijn lichaam heen voorkomen actie van mijn kant. Borstharen plagen mijn rug. Heupen zijn voelbaar tegen de mijne. Vrij spel. Je hebt gewoon vrij spel en jouw bijna triomfantelijke gegrom maakt duidelijk dat jij dat ook in de gaten hebt. Je grijns flikkert over het water heen. 'Volg me, volg me met alles wat ik doe', zegt een donkerbruine stem in m'n oor.

De minuten die volgen is een aaneenschakeling van acties. Omhoog getild, m'n kont naar achteren en m'n rug in een hoek van 90 graden. Mijn lichaam wordt gevuld met iets mannelijks; groot, stevig, goddelijk. Het tempo begint traag, maar zwelt aan. Ondanks het zilte water gaat het makkelijk en soepel. Te soepel eigenlijk. Jouw vocht spuit even later in me, en wordt er meteen weer uitgespoeld. Jammer, want normaal gesproken blijft het urenlang in mijn lichaam zitten. Koestert ze jouw gift. Samen laten we mijn lichaam ook nog haar warme vocht produceren en sproeien, zodat de schade beperkt blijft. En zijn we klaar voor de volgende ronde.

Nog een keer?
XXXEva van het Strand


2 opmerkingen:

 1. Reuze - benieuwd hoe dit gaat aflopen ...

  Vanuit het best wel zonnige Drenthe: Een goede vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Flint,

   Hou Eva maar goed in de gaten, je komt er dan vanzelf achter ;-)

   Geniet in Drenthe, weliswaar geen strand maar wel pure natuur.


   Lieve groet, Eva

   Verwijderen