zaterdag 23 juni 2012

Het zoete vochtGortdroog. De grond rondom mijn tentje. Al weken heeft het hier niet geregend. De groeven in de grond lijken op rimpels. De aarde splijt zich in een wanhopige poging om vocht te krijgen. Het gras is dor, de muggen zoemen rond en een kat heeft een plek gevonden op mijn ligstoel. De hitte lijkt mijn lichaam te willen dragen. Geef ik eraan toe? Hier in Frankrijk?
La douce France (juni 2012): Eva van het StrandMijn bikinihesje knelt en is volkomen overbodig. Ik ben hier namelijk helemaal alleen. Geen mens in de verre omtrek te zien. Het rode gebloemde bikinihesje maak ik los en een zucht ontsnapt uit mijn mond. Dat lucht op. Mijn broekje doe ik ook uit en gooi het achteloos op de grond. In Eva-kostuum rek ik me uit en krul mijn tenen in het gras.Water heb ik niet, behalve m'n kleine waterflesje. Het is niet handig en bovendien compleet nutteloos als ik dat over de grond laat stromen. Het water heb ik zelf nodig in deze bloedhitte. M'n keel voelt droog aan en mijn lippen bevochtig ik met mijn tong. Niet slim - ik weet het - en het helpt ook maar eventjes.
Voorzichtig vlij ik me neer op het gras. Het prikt onder m'n voeten, billen en handen. Toch zet ik door en ga op mijn rug liggen. De hele achterkant van mijn body ligt op de dorre ondergrond. De zon brandt op m'n naakte huid en ik geniet. Doe m'n ogen dicht en laat de hitte toe. Letterlijk.Niet veel later kan ik niet anders dan mezelf laten ontladen. De hitte mag en moet uit mijn lichaam. Mijn huid is drijfnat en ik haal steeds dieper adem. Ik voel de ontlading aankomen en steun op slechts mijn achterhoofd, mijn zitbotjes en hielen. Mijn rug is van de grond. Met m'n duim op het juiste plekje en twee vingers in mijn lichaam, stroomt het zoete en warme vocht uit mijn vrouwelijk centrum. Golven. Het golft achter elkaar mijn lijf uit. En wordt dankbaar opgezogen door die gortdroge grond onder me. Ik geef en de natuur neemt dankbaar mijn zoete vocht tot zich.


XXX


Eva van het Strand


Geen opmerkingen:

Een reactie posten