maandag 7 mei 2012

Een ode aan jouLieve lezer of lezeres,


Graag stel ik je voor aan diegene die mij laat twinkelen en bovendien schrijven. Ik heb veel aan hem te danken. En als je van mijn verhalen houdt, jij dus ook.


Een ode aan jou: Eva van het Strand


Lekkere WERELDman,

Je staat aan mijn zijlijn. Niet in de spotlight. Je bent niet bekend bij het gros van de mensen. Je staat in de schaduw.


En toch zorg jij ervoor dat ik kan floreren. Dat ik straal. Dat ik twinkel. Jij stelt mij in de gelegenheid om te zijn zoals ik ben. Inclusief mijn
dark sightJe ziet me naakt. Puur. Zonder omhulsel. Echt.En weet je wat het mooie is? Jij en ik zijn goed genoeg voor elkaar. Hoeven ons niet beter voor te doen en geen toneelstukje op te voeren. Het klopt en het matched.
En knoop in je oren, WERELDman van me, dat ik jou waanzinnig, super en lekker vind. Inclusief jouw dark sight. Ik grinnik om je, gloei op en neem je zoals je bent.Wat ik met dit alles doe? Tijdens onze bijzondere momenten vertel ik het je. En als we vrijen laat ik je onze gemeenschappelijke energie voelen. Of we het langzaam doen of snel, die energie komt als vanzelf los. De kleur van jouw ogen zie ik veranderen, evenals de uitdrukking op je gezicht. Onze handen weten instinctief wat te doen met onze lichamen. Onze tongen zoeken elkaar op. Hongerig of plagerig,
it doesn't matter. Alles is lekker. Niets moet en heel veel mag. 


Ik hoop dat ik je mag blijven stimuleren om op ontdekkingsreis te gaan. Met of zonder mij. Dat zal de tijd leren. Voor eeuwig is wel heel lang, vertel ik je zo vaak, gierend van de lach.
Ben blij dat ik dit eindelijk op 'papier' heb gezet.
You deserve it... Big time!

XXX


Eva van het Strand

Geen opmerkingen:

Een reactie posten