zondag 30 oktober 2011

Zwart sjaaltje

Zwart sjaaltje
Als ik in je ogen kijk, zie ik het vurig verlangen van mijzelf, weerspiegelt in jouw ogen. Jij wilt het, en ik wil het. En zo zijn we samen terechtgekomen in deze hotelkamer. Raam open, kaarsen aan, muziek op de achtergrond. Maar dat alles boeit me niet echt. Slechts jij krijgt mijn aandacht.


 Eerder die avond hadden we ongeduldig onze jassen en tassen op de grond laten vallen. Daarentegen had ik jou met gespeelde rust op het bed neergezet, en je handen vastgemaakt aan de spijlen van het bed. Met mijn zwarte, dunne sjaaltje, die even daarvoor nog om mijn nek hing. Je had er eerder die avond mee zitten spelen, allebei niet wetende hoe het af zou lopen.


Je kon niets doen met je handen. Teasen dus... Ik deed tergend langzaam mijn kleren uit. Centimeter voor centimeter. Knoopje voor knoopje. De relaxte muziek hielp mij om de indruk te wekken dat ook ik relaxed was. Niets was minder waar. Diep van binnen popelde ik om naar je toe te kruipen. Maar ik deed het niet, nog niet. De muziek liet mijn lichaam in hetzelfde, langzame tempo, mijn bewegingen maken. M'n rokje, blousje en panty, het ging allemaal uit. Ik hield mijn zwarte hakken, mijn zwarte bh en dito stringetje aan. En ging zo voor je staan. En keek je recht in je ogen aan.


En jij? Je kon niets, je handen kon je niet gebruiken. Slechts je ogen kon je inzetten. En zo maakte ik je gek. Ik speelde met mijn borsten, mijn tepels en likte aan mijn vingers. Draaide met mijn heupen en liet je m’n smalle taille en stevige kont zien. Je ogen smeekten me om je handen los te maken. Ik deed het niet. Aanraken kon je me niet.


Hoe het afliep? Sluit je ogen, haal diep adem, visualiseer het en onderga het gevoel. Alles wat er op je afkomt. It's all in our mind, baby...XXXEva van het Strand


p.s. Jouw tijd komt nog, ik beloof het je.

2 opmerkingen:

  1. Nu kan ik niet ontkennen dat ik niet verwacht had dit stekje tegen te komen op het internet, en bij 'zwart sjaaltje' had ik toch echt iets anders, onschuldigers, in gedachten. Maar toch ben ik erg gegrepen door je verhalen.

    Ontzettend mooi geschreven, ik hoop in de toekomst nog wat meer verhalen te lezen ..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel, Flint Br, voor je eerlijke reactie! Ik schrijf met heel veel plezier, dus er zullen zeker nog verhalen volgen.
    Lieve groet, Eva

    BeantwoordenVerwijderen